Кредити

Кредит онлайн

Получаването на кредит онлайн е бърза и лесна процедура. Единственото, което ви трябва, е компютър с интернет достъп.

Можете да получите кредит онлайн, ако отговаряте на следните условия:

Вие сте пълнолетен български гражданин;
Работите на трудов договор и доходите ви са доказани;
Имате добро кредитно досие (изплащали сте докрай всички кредити, които сте теглили, тоест всичките ви кредити трябва да са обслужвани),;
Нямате пари J

онлайн кредит

онлайн кредит

Одобрението или неодобрението за отпускане на кредит става в рамките на няколко минути. Можете да изтеглите сума между 50 и няколко хиляди лева, която ще бъде директно преведена във вашата банкова сметка. Преводът обикновено е факт на следващия ден след обяд.

Изгодни ли са кредитите онлайн?

От строго математическа гледна точка никой кредит не е изгоден, защото винаги има лихви по него, но все пак има по-изгодни и по-неизгодни кредити. Всичко зависи от коя компания ще изтеглите кредита, каква е лихвата, има ли допълнителни такси, възможно ли е разсрочване и какви са неустойки. Тези и други фактори трябва да бъдат взети предвид, когато взимате решението от къде да теглите кредит онлайн.

Разгледайте внимателно. Имате огромен избор от фирми, Според Българска Народна Банка над 200 фирми са получили лиценз за отпускане на бързи кредити, така че конкуренцията в този бизнес е изключително сериозна.

Друго важно предимство на тези бързи кредити е, че няма нужда от поръчител, с който да гарантирате погасяването на задълженията си. Все пак сумите са малки и затова фирмите кредитори, предлагащи тази услуга, няма да ви обременят с такова допълнително изискване.

Бързите кредити са идеалния вариант, ако имате нужда от свежи пари за няколко дни или седмици. Вие избирате периода на погасяване, както и сумата, която да изтеглите. Лихвата се определя динамично в зависимост от условията на кредитора.

Бързите кредити са добро решение в критични от финансова гледна точка моменти. Възползвайте се от тези кредити!

About Теодор Захариев

Занимавам се с SEO оптимизация за търсачки от 2010 година. Имам много доволни клиенти и успешни проекти. Обичам да пиша в блога си SEOTEO.info

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *