Кредити

15 дни безлихвено отложено плащане с „Плати после“

Безлихвено отложено плащанеЕдна нова и удобна услуга , разработена от „Кредисимо АД“, се появи в Интернет пространството под наименованието – „Плати После“. Тук е въведен интересен подход, чрез който българският потребител получава стоката, без да заплаща за нея веднага, но в същото време, той не дължи лихва, ако я заплати през първите 15 календарни дни от датата на доставка. От гледна точка на търговеца, който предоставя стоката на потребителя, сумата от продадената стока се получава до 15 дни след датата на доставка.
Тази услуга е удобна за всички, на които им остават няколко дни до заплата или аванс, но не желаят да се възползват от предложенията на кредитни компании, които начисляват лихви още в началото. Търговците, които независимо от това дали имат онлайн или физически магазин (има възможност за генериране на заявление за отложено плащане), имат възможност да продават своите продукти, без да се налага да плащат комисионни за посредничество или да чакат с месеци, за да бъде възстановена сумата по плащане.
Условията, на които трябва да отговаря продуктът е да е на стойност не по-малка от 100 лева и да не е по-голяма от 1500 лева. За клиенти условието е да имат навършени 21 години и доказани доходи. Самата регистрация се извършва чрез сайта, като освен контактни данни, търговецът трябва да предостави и банкова сметка. Купувачът може да извърши плащането или с валидна дебитна карта, или по банков път.
За повече информация: platiposle.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *