Форекс

Програма с предметни награди за клиентите на ActivTrades

Британският брокер ActivTrades предлага на своите реални клиенти нова програма с предметни награди. Компанията е форекс брокер, който осигурява достъп до световните финансови пазари, където нейните клиенти могат да търгуват с над 40 валутни двойки, ценни метали, договори за разлика върху борсови индекси, финансови деривати, акции, стоки и суровини. Програмата с предметни награди дава възможност на реалните клиенти да трупат бонус точки с всяка своя сделка в платформите за търговия MetaTrader 4 и MetaTrader 5. Откриването на сметка за търговия до 1 юни 2013 осигурява на клиента бонус от 1000 точки, а ако клиент доведе свой приятел до старта на 1 юни, той ще получи 1500 бонус точки. Всяка сключена сделка с финансовите инструменти, предлагани от ActivTrades носи бонус точки, които могат да бъдат разменяни за последни модели смартфони, таблети, лаптопи и телевизори. Продължителността на програмата е 12 месеца, като натрупаните точки могат да бъдат превърнати във всяка от тези страхотни награди във всеки един момент.

Основните предимства на ActivTrades включват:
Защита на клиентските средства до 500 000 британски паунда
– Клиентска поддръжка на български и още 14 езика
– Спредове от 0.8 пипса за EURUSD и USDJPY в платформата MetaTrader 5
Форекс търговия без комисиони
– Ливъридж до 1:400
– Платформи за търговия MetaTrader 4 и MetaTrader 5
– Мобилна търговия с iPhone, iPad и iPod Touch и с устройства с Android и Windows Mobile
– Без дилинг деск – изпълнението на сделките е напълно автоматизирано
– Без ограничения за скалпиране и търговия с Експертни системи
– Търговия с Договори за разлика върху индекси, финансови деривати, стоки и суровини без лихви за финансиране и без комисиони
– Договори за разлика върху акции от основни европейски борси при висок ливъридж и ниски комисиони в MetaTrader 5

В допълнение към това, ActivTrades организира редовно срещи под форма на Безплатни семинари и уебинари с водещи лектори и трейдъри в България.  На уебсайта на компанията има архив със запис на всички проведени досега уебинари, в които са покрити теми, полезни, като за начинаещи, така и за напреднали трейдъри.

Качеството на услугите и репутацията на ActivTrades са гарантирани от британския Регулатор на финансовите услуги (FSA), а в допълнение към това, компанията е вписана в Регистъра на Комисията по финансов надзор в България.

ActivTrades има удоволствието да предложи сигурност и спокойствие, като застрахова средствата на своите клиенти над лимита, определен от Схемата за компенсации в сферата на финансовите услуги (FSCS). ActivTrades е първият брокер във Великобритания, с право да съхранява клиентски средства, който предлага такава защита.

Полицата е гарантирана от Лойдс, Лондон и се предлага като част от стандартните условия, без допълнителни разходи за клиентите на компанията. Kлиентите на ActivTrades са защитени до £500,000 под формата на застраховката Excess of FSCS.

ActivTrades PLC е оторизиран и регулиран от британския Регулатор на финансовите услуги (FSA), регистрационен номер 434413.

ActivTrades винаги се стреми да бъде честна със своите клиенти, затова прави следното предупреждение за риск: Продуктите, търгувани с ливъридж носят висок риск и може да изгубите повече от първоначалния си депозит. Моля, уверете се, че напълно разбирате свързаните с това рискове.

About ФорЕкс

ФорЕкс е част от екипа поддържащ сайта bak.bg - Банки, Активи, Кредити.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *