Кредити

Какво представлява услугата „бърз кредит“?

Много фирми в България вече предлагат услугата „бърз кредит“. Тя не е нова дори за нашата страна, макар ние да изоставаме в някои сектори на високотехнологичното банкиране.

В България има над 200 фирми, от които можете да вземете бърз кредит. Всички те са одобрени от Българска Народна Банка и работят легално, законно и са „безопасни за ползване“.

Бърз кредит

Бърз кредит

Преди години имаше малко фирми, които предлагаха тази услуга и затова тя беше сравнително скъпа. Днес това не е така. Фирмите за отпускане на кредити казано преносно се бият за всеки клиент, а казано буквално – конкуренцията между тях е толкова сериозна, че никой вече не може да си позволи да предложи бърз кредит, който е неизгоден за клиента, защото просто никой клиента няма да се възползва от услугата.

Има няколко сериозни фирми в България, които предлагат бърз кредит. Няма да им споменаваме имената, за да не звучи като реклама, но ще ги видите в големите супермаркети, магазини за техника, молове, търговски обекти и така нататък.

Бърз кредит на каква стойност мога да взема?

Повечето компании вече предлагат и по-големи суми, но масово предлаганата е между 100 – 1000 лв. Има компании, които предлагат отпускане на кредит до 20 минути на стойност до 3 000 лв. Рядкост са тези, които отпускат суми между 3000 – 10 000 лв, тъй като банките масово предлагат по-добри условия за такива големи суми, защото имат по-голям капитал.

Искам да взема бърз кредит. Какви са условията?

Трябва да сте сте пълнолетни и да сте на трудов договор. С други думи – трябва да докажете, че сте над 18 години и изкарвате някакви пари. Това е гаранция, че можете да погасявате вноските по своя бърз кредит.

Много от фирмите изискват да сте на поне 21 години и те не са малко. Въпреки това ако не сте на 21 просто разгледайте повече предложения за бързи кредити – все ще намерите поне едно сред тези 200, които се предлагат на българския пазар, което да ви свърши работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.