Кредити

Какво представлява услугата „бърз кредит“?

Много фирми в България вече предлагат услугата „бърз кредит“. Тя не е нова дори за нашата страна, макар ние да изоставаме в някои сектори на високотехнологичното банкиране.

В България има над 200 фирми, от които можете да вземете бърз кредит. Всички те са одобрени от Българска Народна Банка и работят легално, законно и са „безопасни за ползване“.

Бърз кредит

Бърз кредит

Преди години имаше малко фирми, които предлагаха тази услуга и затова тя беше сравнително скъпа. Днес това не е така. Фирмите за отпускане на кредити казано преносно се бият за всеки клиент, а казано буквално – конкуренцията между тях е толкова сериозна, че никой вече не може да си позволи да предложи бърз кредит, който е неизгоден за клиента, защото просто никой клиента няма да се възползва от услугата.

Има няколко сериозни фирми в България, които предлагат бърз кредит. Няма да им споменаваме имената, за да не звучи като реклама, но ще ги видите в големите супермаркети, магазини за техника, молове, търговски обекти и така нататък.

Бърз кредит на каква стойност мога да взема?

Повечето компании вече предлагат и по-големи суми, но масово предлаганата е между 100 – 1000 лв. Има компании, които предлагат отпускане на кредит до 20 минути на стойност до 3 000 лв. Рядкост са тези, които отпускат суми между 3000 – 10 000 лв, тъй като банките масово предлагат по-добри условия за такива големи суми, защото имат по-голям капитал.

Искам да взема бърз кредит. Какви са условията?

Трябва да сте сте пълнолетни и да сте на трудов договор. С други думи – трябва да докажете, че сте над 18 години и изкарвате някакви пари. Това е гаранция, че можете да погасявате вноските по своя бърз кредит.

Много от фирмите изискват да сте на поне 21 години и те не са малко. Въпреки това ако не сте на 21 просто разгледайте повече предложения за бързи кредити – все ще намерите поне едно сред тези 200, които се предлагат на българския пазар, което да ви свърши работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *