Форекс

Facebook игра с награди от ActivTrades

Играта ActivTrades Оракул се провежда във Facebook страницата на ActivTrdaes на интернет Игра с награди от ActivTradesадрес https://www.facebook.com/ActivTradesBulgaria Правилата на играта са изключително опростени и без множество изисквания, с цел играта да бъде достъпна за множество хора. Реално главните изисквания към участниците са само две: да имат банкова сметка на тяхно име и да имат реален личен профил във Facebook, с който да участват. Целта на участниците е да познаят курса на валутната двойка EUR/USD в края на седмицата. Не е нужно да се познае точният курс, а просто най-близката прогноза печели играта в края на всяка седмица. Паричната награда е в размер на 50 евро за всяка седмица. Много приятен е факта, че спечелената парична награда се изплаща директно по банковата сметка на клиента и няма задължаващо изискване победителя в играта да ползва някакви услуги от ActivTrades, както обикновено правят други форекс брокери. Подробните правила на играта може да прочетете във Facebook страницата.

Компанията ActivTrades е форекс брокер, който предлага форекс търговия и търговия с ДЗР (договри за разлика или още CFD). ActivTrades е сигурен английски брокер основан през 2001 г., който през 2012 г. отвори клон в София. Компанията анкцентира на безплатни форекс обучения, много добри условия за форекс търговия и любезно обслужване на своите клиенти.

Както вече Ви съобщихме в предишна публикация, ActivTrades предлага на своите клиенти Програма с предметни награди с която да насърчи онлайн търговията.

About ФорЕкс

ФорЕкс е част от екипа поддържащ сайта bak.bg - Банки, Активи, Кредити.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *